Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ySense - Wypłacalny od 2008

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Czyli jakby co zaznaczyć tylko Amazona?
Najpierw pytają o kilka różnych firm a potem chcą miesiąc urodzenia i przydzielają jedną do szczegółowych pytań
Robiłam tą ankietę już dwa razy , podawałam rożne miesiące i Amazon był za każdym razem

I jeszcze jedna na dzisiaj CINT 0,40 $ baterie- króciutka i przyjemna
Dokładnie, ja już kiedyś ją miałem.
Czyli co Jolka, dobry dzionek w sumie Smile
Zbierało się, zbierało i wyszło nie najgorzejBig Grin
Ja dzisiaj miałem jedną ankietę Cint, ale uwaga, za kwotę 0.26$. To chyba najniższa stawka za ankietę, z jaką się spotkałem. Ale co by nie było tak fatalnie rekompensacja za klikanie w reklamy. Jedna wartości 0.02$, w sumie dzisiaj 0.046$ z klików.
U mnie ogólnie coś kiepsko z ankietami - nie tyle nie mogę się zakwalifikować co nawet dostać jakąś ofertę . Ale może się ruszySmile
(10-12-2015 21:33)kutamir napisał(a):  U mnie ogólnie coś kiepsko z ankietami - nie tyle nie mogę się zakwalifikować co nawet dostać jakąś ofertę . Ale może się ruszySmile
Spoko, tak czasem bywa. Kto jak kto ale Ty w tydzień uzbierałeś na pierwszą wypłatę co się rzadko zdarza Smile Po prostu przeczesuj surveys jak ja choć mi tez dzisiaj jakoś specjalnie nie poszło ale nie narzekam, powoli do przodu.
(10-12-2015 21:52)Leos2011 napisał(a):  
(10-12-2015 21:33)kutamir napisał(a):  U mnie ogólnie coś kiepsko z ankietami - nie tyle nie mogę się zakwalifikować co nawet dostać jakąś ofertę . Ale może się ruszySmile
Spoko, tak czasem bywa. Kto jak kto ale Ty w tydzień uzbierałeś na pierwszą wypłatę co się rzadko zdarza Smile Po prostu przeczesuj surveys jak ja choć mi tez dzisiaj jakoś specjalnie nie poszło ale nie narzekam, powoli do przodu.

Jak mi się będzie nudzić to może poszukam jakiś refów:-) Puszczę jakiś spam z reflinkiem na rosyjski internet Tongue
Glosy: Leos2011 (+1)
Ooooo, dobry pomysł Smile
Ja jakoś nie umiem tego robic ale jak Ty potrafisz to działaj stary w tym kierunku, naprawdę działaj i potem opisz czy coś się udało !!!

jeszcze o grillach i mi wpadła za 0,40$ Smile
No i doszło z Clixsense 10,55$ Smile No i fajnie Smile
Odpowiedz