Kutamir,
Gratulacje za dzisiejszy dzień, kurde wiedziałem, że jesteś jednym z tych, co to mają dryg do ankiet

Bo wiesz, niektórym wchodzi prawie wszystko a inni czekają dużo dni zanim coś zaliczą.
A u mnie po paru fajnych dniach dziś niestety lipa ale się nie przejmuje bo wiem, że jeszcze sporo ankiet przede mną do wypełnienia
(03-12-2015 19:43)Zawadson napisał(a): Cytat:A ze mnie się śmieją, że w buxach siedzę, ehh...
Głównie śmieją się ci, którzy naciągają ludzi na sub smsy.
Edit: Mega przyjemna i mega szybka ankieta o firmach inwestycyjnych za 83 centy zrobiona
+ zabawna reklama Volvo chyba za centa lub 2 centy...nie ważne.
Masz rację. Bardzo dobra koleżanka mojej 70 letniej teściowej, jej równolatka, zawsze wysyłała sms-y na cele charytatywne. I niestety któregoś dnia dostała takie sms-a z subskrypcją. Wiesz, kobieta kurde ma już swoje lata więc wysłała, myśląc, że komuś pomoże np chorym dzieciom. A potem okazało się, że ze swej biednej renty musi zapłacić rachunek prawie 300 zł... Po prostu żal mi się jej zrobiło i zapowiedziała, że już nigdy żadnego sms-a nie wyśle na takie cele, choćby był prawdziwy... ręce opadają czasem... a jakiś gnojek zgarnął na jej naiwności pewnie niezłą sumkę...
Ja wiem, że czasy są jakie są ale kurde bele, po prostu trochę moralności i przyzwoitości trzeba mieć, choćby dla własnego sumienia do cholery !!!
Sorry, trochę się uniosłem...