Brawo mostow !!!
Moja żona dziś dopiero dostała a zleciła w środę tydzień temu, ponad 11$ się nazbierało. W sumie ma na koncie ponad 31$ zarobionych ale klika mało i tylko jak czas pozwoli. Motywuje ją to, że będzie miała dodatkową kasę na ciuchy nazbieraną

Cóż, prawdziwa kobieta

A ja już mam zleconą od Niedzieli a co zarobię to od razu daję add pending cash i tak sobie to rośnie i się już nazbierało ponad 12$

Dzisiaj ogólnie fajny dzień i chciałem serdecznie podziękować i pogratulować moim poleconym bo w sumie mieli 8 ankiet z czego 3 miał Kutamir, wielkie brawa !!! Tak trzymać moi drodzy
Generalnie z dzisiejszego dnia pokazuje mi Earned Today 4,25$ plus jutro z bonusa prawie 0,51$ więc dzień uznaję oficjalnie za udany
I jeszcze mój kolejny apel do niezdecydowanych: rejestrujcie się i zarabiajcie, nic nie ryzykujecie a sporo możecie zyskać, to nie jakiś program, który powstał 2 miesiące temu i zaraz może upaść tylko solidny buxoankietomat co płaci od 2007 roku!!!
Jak ktoś nowy i się boi to śmiało proszę pytać, zawsze staram się pomóc by każdy trafiał jak najwięcej ankiet bo to jest tutaj główny zarobek.