Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
(07-03-2017 00:00)PaolloKK napisał(a): Masakra z tymi opcjami wypłaty. Wziąłem na skrill, nie doczytałem dokładnie i przy wypłacie 50zł pisze mi, że prowizja 23zł...toż to się wgl nie kalkuluje. Ktoś chce się zamienić na PP?
Pisałem już o tym wcześniej, że problemem nie są prowizje pobierane przy wypłacie z Clixsense tylko przy wypłacie z procesora na konto bankowe. Na forum jest dział gdzie można się wymieniać pieniędzmi pomiędzy procesorami itp. tam załóż wątek, sam ze kase ze skrilla wymieniałem i błyskawicznie znalazłem chętnego, bo skrill jest popularny w bukmacherce.
(04-03-2017 15:55)trio napisał(a): Dobra wiadomosc fabian, ja nastepna wyplate bede zlecal na karte Tango, czas zaczac zbierac Bitcoiny by sprzedac je jak Bitcoin bedzie po $3k
Chętnie bym założył temat ale musiałbym natłuc 50 postów. A nie chce bezsensownego spamu sypać tutaj. Jakby ktoś chciał to niech pisze PW. Albo da znać do kogo się odezwać