Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ySense - Wypłacalny od 2008

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Mi to strony na podziękowania nie starczy :-)
Pomyśl o sponsorze, który ma prawie 57000 poleconych...
To tak, jakby wszyscy mieszkańcy Białej Podlaski zapisali się pod jego reflink.
To jest KUFA AWESOME.
Glosy: loryn222 (+1), Leos2011 (+1)
Jak wysyła się pieniądze poleconemu?
(27-01-2017 19:45)Zawadson napisał(a):  Jak wysyła się pieniądze poleconemu?

Zapytaj go przez maila o adres PayPal.

Chyba wracam do formy, dzis 2 ankiety do przody, bonus i wypłata zlecona Smile
Oby jak najwięcej bo potrzebuję na projekt "NewYork2021".
Umówiłem się z nim na poczatku ze będę klikał wszystkie reklamy , bo chcial zobaczyć ile ich jest w Polsce , gdyż on był zarejestrowany z UK to klikałem aż kontakt się urwał a mialem dostać reffback . Wypłaciłem w sumie ponad 50$ gdzie 33% było z kliknięć w PTC i 5$ z grida i kontakt się urwał . Pisałem nawet do supportu by mi zmienili sponsora na chociażby Leos2011 ale odpisali ze nie mogą, ale jesli zechcę usunąć konto to wtedy będzie taka możliwość. :/

A i jeszcze sponsor napisał mi ze jesli będę klikal w reklamy i robił ankiety to zasponsoruje mi konto Premium . I tak se klikałem i robiłem ankiety i grida , przez ponad 8 miesięcy. Jak go kiedyś gdzieś w realu spotkam to skończy sie to w szpitalu z połamanymi palcami . :/

Bo kilka razy się chciałem juz poddać z tym klikaniem i dostawałem wtedy po kilkanaście wiadomości na email i w clixsense od tego typa ze jak przestane to nie będzie wypłaci prowizji i nie będzie konta Premium . Nie ma sensu więcej o tym pisać . Dlatego właśnie rozglądam się za jakimś uczciwym sponsorem .
(28-01-2017 16:27)loryn222 napisał(a):  Umówiłem się z nim na poczatku ze będę klikał wszystkie reklamy , bo chcial zobaczyć ile ich jest w Polsce , gdyż on był zarejestrowany z UK to klikałem aż kontakt się urwał a mialem dostać reffback . Wypłaciłem w sumie ponad 50$ gdzie 33% było z kliknięć w PTC i 5$ z grida i kontakt się urwał . Pisałem nawet do supportu by mi zmienili sponsora na chociażby Leos2011 ale odpisali ze nie mogą, ale jesli zechcę usunąć konto to wtedy będzie taka możliwość. :/

A i jeszcze sponsor napisał mi ze jesli będę klikal w reklamy i robił ankiety to zasponsoruje mi konto Premium . I tak se klikałem i robiłem ankiety i grida , przez ponad 8 miesięcy. Jak go kiedyś gdzieś w realu spotkam to skończy sie to w szpitalu z połamanymi palcami . :/

Bo kilka razy się chciałem juz poddać z tym klikaniem i dostawałem wtedy po kilkanaście wiadomości na email i w clixsense od tego typa ze jak przestane to nie będzie wypłaci prowizji i nie będzie konta Premium . Nie ma sensu więcej o tym pisać . Dlatego właśnie rozglądam się za jakimś uczciwym sponsorem .

No to tylko pozostaje współczuć takiego sponsora...
Szkoda ze Ci sie tak trafilo loryn, moze on tez zrezygnowal z klikania ?
Dlatego sie za jakimś nowym sponsorem się rozglądam , może wy coś zaoferujecie . A co do aktywności sponsora to jest aktywny tylko jak przestaje klikać to żyć nie daje dlatego usuwam konto i zmieniam adres paypal na który wysyła mi wiadomości i cały czas wypłaca kasę .
Moze w mojej stopce forumowej znajdziesz link do zapisu do Clixsense Wink
Jest Polakiem z UK?
Odpowiedz