Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
(22-04-2016 19:21)piotr2221 napisał(a): Nie no strzelimy mnie coś,z jednej ankiety mnie wywaliło bo chyba odpowiednich cukierków nie kupuje,a w drugiej nie mogłem wybrać płci.To jest dramat
Szkoda strzępić ryja!
Mnie też wywaliło, to chyba była ta z cukierkami, w sumie nie wiem. Wymazuję z pamięci przykre wspomnienia.
Ja dzisiaj jedną o dziwo zaliczyłem, słabo płatną ale zawsze coś.
Ty jolka to masz eldorado z tymi ciuchami, dość że jest tych tasków multum to znowu są po 0.13
(22-04-2016 21:36)Fox90 napisał(a): Ja dzisiaj jedną o dziwo zaliczyłem, słabo płatną ale zawsze coś.
Ty jolka to masz eldorado z tymi ciuchami, dość że jest tych tasków multum to znowu są po 0.13
Niby tych tasków było dużo a dało się tylko 20 zrobić, ale dobre i to
Ankiet brak
Jak można tak spartolić Fashion Annotation, ja się pytam? Tyle razy na forum Clixsense skarżyli się na ten błąd, ale co zrobiła ekipa z San Francisco? Podwyższyła cenę o jednego centa, a błąd zamiast zniknąć, to się nasilił i nie da się skończyć nawet jednej strony.
To mi przypomina - jeśli ktoś interesuje się grami - sytuację z CS :Global Offensive, gdzie zamiast lepszej optymalizacji gry dali....ładniejsze rękawiczki.