Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Toluna - firmy zarządzające inwestycjami (0.76$)
Noooo wreszcie, bo już się stęskniłem za ankietami.
OpinionWorld - środki do czyszczenia kibli (0.85$).
Proszę o więcej!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2016 20:14 przez Zawadson.)
A mnie już wykopali z 3 levelu ale nie wiem za co.
Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up.
O co tu chodzi?
Mam więcej, przecież wtedy bym wiedział o co chodzi Mam wszystkie rubryki na zielono, efektywność, rodzaj tasków itp, ale jest jeszcze ta jedna rubryka właśnie tak opisana i przy niej nie mam. No chyba że aktualizacja następuje co 24h więc jeszcze jest pokazana moja skuteczność na poziomie 87 ale prawdziwa aktualna już jest mniejsza. Teraz miałem zaproszenie z Samplico ale najpierw wyskoczyło pytanie kwalifikacyjne z YS i zapytali się jak często korzystam z fb dałem że codziennie i mnie wykopało, czasem już mnie po prostu h** strzela z tym serwisem.