Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
w tokenads do zrobienia jest Paysafecard za 18 centow, offettoro za 30 centow oraz superrewards za 14 centow
wystarczy rejestracja i potwierdzenie email or
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2016 11:37 przez fabian51.)
(08-04-2016 11:02)fabian51 napisał(a): w tokenads do zrobienia jest Paysafecard za 18 centow oraz w offettoro za 30 centow
wystarczy rejestracja i potwierdzenie email or
Widzę,że i u was marnie ostatnio z ankietami i taskami
Zablokowali mi ostatnio YS więc do nich napisałam o wyjaśnienie z jakiego powodu i teraz nie mam pojęcia co im odpisać. Moze pomożecie )
Tak mi napisali: Hello,
Your account has been flagged for possible fraudulent or malicious activity. This is commonly caused by using public IP that have been blacklisted (school, café, library etc) or by using a proxy or tool assisted software on surveys.
If you have done any of the above then please let us know, however if none of those are the cause then can you please share more information such as how you are currently accessing the site such as location (are you at home?), device type and browser. Any information you have can help us.
Thank you for your patience and understanding.
Kind Regards,
Odpisałam ,że nie korzystam w żadnych kawiaremkach itp. A oni mi tak odp i nie wiem o co chodzi
Hello,
Can you please confirm your home internet provider.
miałem to samo jola mi napisali tak ponieważ u siory logowałem się na konto po czym ona chciała się zarejestrować z mojego linka i uznali że probuje ich oszukać.... napisałem co i jak i pomogło, musisz napisać do Tomy on Ci pomoże bo tak to wiesz :/