Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Mega poirytowany jestem dzisiejszym dniem na Clixsense, 3 ankiety kliknięte dosłownie sekundę po pojawieniu się i oczywiście wyrzucony bo ankieta już zamknięta, wydaje mi się że to wina CLixAddona bo że mam task do zrobienia też nie wyświetlił no ale wszedłem przypadkiem patrzę jest dostępny i to konkretny liczący się do statystyk myślę sobie chociaż tyle na dzisiaj, no i na 5 pytań 5 błędych odpowiedzi. Trzeba było podać długość i szerokość geograficzną restauracji no i skopiowałem z mapy googla tyle że z przecinkiem a powinna być kropka, nie zwróciłem uwagi no bo przecież kopiuje z czegoś co mi sami dali do pomocy. Normalnie szlak mnie trafi na miejscu.
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
cint - 0,57$- sklepy spożywcze
i niespodzianka, została mi doliczona ankieta za 1,34$ z CINTA,
w ogóle nie kojarzę ze jakiejś mi kiedyś nie zaliczyło
CINT (Project #115186)..
Fox90 szkoda ze nie zrobiłeś screenów i im nie wysłałeś, trzeba było jeszcze napisać żeby nie liczyli ci do statystyk. Pisałam tak kilka razy jak trzeba było kropkę a dałam przecinek itp i zawsze unieważniali mi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2016 22:12 przez jola8000.)