Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Dzis z 5 reklam obejrzalem bo mi przyslali @ ze tesknia za mna, najczesciej na niego reaguje. Czasem jednak dopiero po 5 dniach badz cos kolo tego.
Zawadson tak ujalem bo i balance widac jak przybywa, to motywuje poniekad, byle znow do $39 uzbierac,
mysle nad odnowieniem kampanii reklamowych w jakichs programach tylko nie wiem czy na PV na przyklad warto na ten moment to robic.
Ile dziennie idzie tutaj wyciągnąć bez poleconych? Myślę, czy nie zacząć tutaj klikać po waszych pozytywnych opiniach, tylko te kwoty za kliknięcia w reklamy odstraszają, bo są malutkie.
Nie da się powiedzieć ile wyciągniesz dziennie bo jest to zależne od ilości ankiet oraz od tasków jeżeli już wyjdziesz z poziomu zerowego. Na klikaniu reklam tu nie zarobisz i na tym się w Clixsense nie zarabia.