Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Nie wiem, może tak być. Po prostu jak kasa trafiła na PayPal, a miałem już pieniądze na to, by zlecić kolejną wypłatę, to prosili mnie abym zaczekał jeden dzień.
co jest ku***, przez cały tydzień, zero ankiet. Ostatnia ankieta tydzień temu w poniedziałek, jakieś się pojawiały ankiety ale co klikne to odrazu komunikat że przepraszamy, dziękujemy... I wywala mnie z ankiety!
no niestety posucha ja nie mialem dostepu do internetu przez ponad tydzien i tak zalowalem przez nie robienie ankiet ale nie zaluje w nocy mialem o metodach platnosci za $1.93 a teraz wody mineralne dla dzieci za $1.04 przynajmniej jakas rekompensata
(15-03-2016 19:30)zugula92 napisał(a): co jest ku***, przez cały tydzień, zero ankiet. Ostatnia ankieta tydzień temu w poniedziałek, jakieś się pojawiały ankiety ale co klikne to odrazu komunikat że przepraszamy, dziękujemy... I wywala mnie z ankiety!
Jeśli Cię to jakoś pocieszy, to ja też mam problem z ankietami.
Natomiast przed chwilą zrobiłem 3 pytania z zadania "Find The Postal Code Of Restaurant In London And New York" i bardzo się cieszę, że zalicza się do statystyk, ponieważ do 100 pytań testowych brakowało mi dokładnie jednego pytania i jestem ciekaw czy jutro przydzielą mi level.