Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
(05-03-2016 16:11)jola8000 napisał(a): Filmiki są w zakładce Offers › OfferToro
Dostępne tylko na telefonie albo tablecie
Dziś próbowałem odpalić te filmiki o których piszesz na telefonie i niestety na wbudowanej przeglądarce - brak obsługi flasha - nie wyswietlają się , a po zainstalowaniu np photona albo puffina mam komunikat o tym że nie mogę korzystać z ofert korzystając z proxy.
Używasz telefonu/tabletu z jakim systemem? Android,Windows czy Apple?
(06-03-2016 11:36)blubencjusz napisał(a):
(05-03-2016 16:11)jola8000 napisał(a): Filmiki są w zakładce Offers › OfferToro
Dostępne tylko na telefonie albo tablecie
Dziś próbowałem odpalić te filmiki o których piszesz na telefonie i niestety na wbudowanej przeglądarce - brak obsługi flasha - nie wyswietlają się , a po zainstalowaniu np photona albo puffina mam komunikat o tym że nie mogę korzystać z ofert korzystając z proxy.
Używasz telefonu/tabletu z jakim systemem? Android,Windows czy Apple?
Mi na androidzie, przeglądarka google chrome, wszystko działa ok.
(05-03-2016 23:40)blubencjusz napisał(a):
(05-03-2016 22:47)Cromiell napisał(a): Tak z ciekawości - bo już od dawna nie klikam oprócz ankiet nic, ale... Jak często udawało Wam się coś uszczypnąć w ClixGrid?
1243 kliki i tylko raz 10 centów.
To widzę, że podobnie jak u mnie co do liczby klików z tym, że ja 0$. Dlatego wchodzę tam od 2 miesięcy tylko po ankiety.
Ja na 352 kliki wygrałem 0,6$. Ostatnio mi wpadło 0,5. W clixgrid wyklikuje wymagane 20 tylko jak mam w danym dniu 2 oferty bądz taski żeby zaliczyć check liste i dostać bonus.
Tych ofert po prostu nie opłaca się robić bo śmieszne kwoty za nie, jak bym miał jak oglądać te filmiki czy ściągać aplikacje to bym odtawarzał tylko 2 dziennie żeby w razie braku tasków czy ankiet mieć zaliczoną checkliste.