Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
(17-02-2016 19:28)Zawadson napisał(a):
(17-02-2016 19:10)zawi99 napisał(a): Do mnie również dotarła wypłata pierwsze pieniazki przez internet jupiiii
Też się jarałem jak dostałem pierwsze 8 dolców z "internetów". Teraz, to już nie robi na mnie takiego wrażenia, ale pieniądze zawsze się przydadzą.
No ja się cieszę bo nie mam żadnych stałych dochodów, a na początek kilka dolcow miesięcznie to zawsze cos samochód chociaż sobie zatankuje i z dziewczyna pojezdze
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
(17-02-2016 20:21)zawi99 napisał(a):
(17-02-2016 19:28)Zawadson napisał(a):
(17-02-2016 19:10)zawi99 napisał(a): Do mnie również dotarła wypłata pierwsze pieniazki przez internet jupiiii
Też się jarałem jak dostałem pierwsze 8 dolców z "internetów". Teraz, to już nie robi na mnie takiego wrażenia, ale pieniądze zawsze się przydadzą.
No ja się cieszę bo nie mam żadnych stałych dochodów, a na początek kilka dolcow miesięcznie to zawsze cos samochód chociaż sobie zatankuje i z dziewczyna pojezdze
A ja nie mówię, że się nie cieszę, tylko po prostu chciałoby się już trochę więcej zarabiać, to normalne.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2016 21:06 przez Zawadson.)