Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
ySense - Wypłacalny od 2008

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Jakiś sposób jest Big Grin Ważne, że płacą... no chyba płacą, bo ja już zleciłem wypłatę około 10 dni temu i dalej jej nie dostałem :/ Pisałem do suportu to napisali, że w ciągu 2-5 dni roboczych...
Płacą płacą i nie zamierzają przestać Smile
(17-02-2016 14:48)zawi99 napisał(a):  Jakiś sposób jest Big Grin Ważne, że płacą... no chyba płacą, bo ja już zleciłem wypłatę około 10 dni temu i dalej jej nie dostałem :/ Pisałem do suportu to napisali, że w ciągu 2-5 dni roboczych...
to witaj w klubie ja zlecilem 8 czyli 9 dni temu i mi to samo odpisali a dokladnie to
Hello cashouts are completed from 2 to 5 business days after the date you submit it. We do not process cashouts on holidays or weekends.

Your cashout should be done soon.

Thank you,
ClixSense Support
Ale już doszło?
jak doszlo??
dopiero teraz mi zatwierdzili
(17-02-2016 14:01)Leos2011 napisał(a):  
(17-02-2016 13:58)Trafficmonsoon2 napisał(a):  Właśnie dostałem najdłuższą ankietę w historii robiłem jakieś 10 minut po czym wkużyłem się i klikałem co popadnie. Trwała by jakąś godzinę. Zapłaty jeszcze nie dostałem, ale podziękowali mi za ukończenie ankiety.
Poczytaj parędziesiąt stron do tyłu to się przekonasz, że zawadson kiedyś miał o wiele dłuższą Smile

O tak, kilka godzin to nie w kij dmuchał. Lol
Glosy: Leos2011 (+1)
Właśnie wpłynęło na moje konta Paypal 0.01$ od Clixsense, wyczytałem, że to potwierdzenie konta i emaila i w ciągu kilku godzin powinna dojść cała wypłata Big Grin
(17-02-2016 15:49)fabian51 napisał(a):  jak doszlo??
dopiero teraz mi zatwierdzili
Sorry, musiałem źle zrozumieć Twoją poprzednią wypowiedź.
A ja mogę czekać i 10 dni Smile

(17-02-2016 15:53)zawi99 napisał(a):  Właśnie wpłynęło na moje konta Paypal 0.01$ od Clixsense, wyczytałem, że to potwierdzenie konta i emaila i w ciągu kilku godzin powinna dojść cała wypłata Big Grin
No i super, za niedługo reszta będzie , brawo Smile
@zawi99 dopiero w piatek albo w poniedzialek ci przyjdzie zobaczysz
Znalazłem kilka wątków na forum Clixsense i ludzie pisali, że +/- 2h i pieniążki mieli na koncie :o Może akurat im się udało, nie wiem Big Grin Cieszę się, ze coś się ruszyło chociaż Wink
Odpowiedz