Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
(16-02-2016 19:30)Zawadson napisał(a): Ile czekałeś?
Dalej cisza z kasą.
no mowilem ze 8 w poniedzialek zlecilem i dalej nic pisalem do nich a mi odpowiedzieli ze do 6 dni roboczych a kiedy odpisalem ze juz 7 dzien roboczy leci to juz nie odpisali
(17-02-2016 08:20)fabian51 napisał(a):
(16-02-2016 19:30)Zawadson napisał(a): Ile czekałeś?
Dalej cisza z kasą.
no mowilem ze 8 w poniedzialek zlecilem i dalej nic pisalem do nich a mi odpowiedzieli ze do 6 dni roboczych a kiedy odpisalem ze juz 7 dzien roboczy leci to juz nie odpisali
Ech....pytałem się o pieniądze za ankietę o bankach. Już nieważne, bo dostałem.
No widzicie, nie ma co narzekać, serwis jest przecież rewelacyjny i wypłacalny od wielu lat
A wczoraj to chyba wszystkim nieźle podżarło ankietami. Ja co prawda miałem tylko jedną ale żonka w robocie 3 strzeliła
Tylko teściowej mi brak i jej codziennego klikania... mam nadzieję, że w Piątek ją odbiorę ze szpitala i wróci klikać do CS
(17-02-2016 09:58)Leos2011 napisał(a): No widzicie, nie ma co narzekać, serwis jest przecież rewelacyjny i wypłacalny od wielu lat
A wczoraj to chyba wszystkim nieźle podżarło ankietami. Ja co prawda miałem tylko jedną ale żonka w robocie 3 strzeliła
Tylko teściowej mi brak i jej codziennego klikania... mam nadzieję, że w Piątek ją odbiorę ze szpitala i wróci klikać do CS
Dzień teściowej zbliża się wielkimi krokami (5 marca). Może warto kupić jej Premium?