Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
Czasem tak się zdarza, że jedni mają ankiety a inni nie mają a potem się role odwracają. Trzeba być po prostu cierpliwym. Ja często sam przeszukuję zakładki surveys i wiele razy mi się zdarzyło coś ustrzelić.
To nie sa raczej pytania do ankiety.
W tamtym roku było bardzo dużo takich pytań na YS i to były raczej pytania dotyczące profilu, zainteresowań, preferencji. Później pewnie na ich podstawie przydzielają ankiety
(13-02-2016 16:49)Namrepus napisał(a): bardziej opłaca się kupić premium na CS czy 100 refow na neobux
Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
Jak kupisz premium na CS to łatwo policzyć, że w rok Ci się zwróci, zakładając nawet, że nie zrobiłbyś żadnej ankiety co przez rok jest raczej niemożliwe.
Przy premium masz minimum te 5 centów dziennie z klikania. Czyli w miesiąc 1,5$ czyli w rok 18$. Ale to jest pesymistyczny scenariusz bo zawsze jakaś ankieta się trafi
Ja tam nie narzekam i prosiłbym o wypowiedzi osoby, które tez sobie premium kupiły.