Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Raz na 2 tygodnie trafi się jakaś polska (nie ruska) ankieta po 1$, ale przy klikaniu w reklamy zysk z tego byłby nijaki Zarobiłem już jakieś trzy dolary. Zbieram dalej.
Polecam program.
Nie wiem jak Wy wszyscy to robicie... Jestem zarejestrowany od 28 stycznia i leeeedwo co nazbierałem 2.65$ (w tym dwie ankiety po 0.85$). Będę wytrwały i cierpliwy jeszcze przez chwilę, zobaczymy czy coś się ruszy
(04-02-2016 22:21)zawi99 napisał(a): Nie wiem jak Wy wszyscy to robicie... Jestem zarejestrowany od 28 stycznia i leeeedwo co nazbierałem 2.65$ (w tym dwie ankiety po 0.85$). Będę wytrwały i cierpliwy jeszcze przez chwilę, zobaczymy czy coś się ruszy
Pamiętaj, że serwis jest do dorabiania a nie zarabiania nie wiadomo jakiej kasy, to jest moja opinia.
A wytrwałość i cierpliwość się przyda bo nie raz już bywało, że przez tydzień żadnej ankiety nie było.