Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
(18-01-2016 21:33)Zawadson napisał(a):
(18-01-2016 21:19)twardy napisał(a): Ze jestem wielki fanem sportu Pytania glownie o igrzyska olimpijskie...
To już jest nieistotne, ale chodziło mi o branże. Tak czy siak zaliczyłem.Teraz czekam na bejmy, jak to mówią Poznaniacy.
Chodzi Ci o to co zazwyczaj pytaja o bankowsc, reklame itp? Najlepiej zaznaczac 'zadne z powyzszych'. Tu chodzi o to zebys nie mial zadnej stycznosci z reklama czy przedmiotem reklamy... zebys nie znal zagrywek reklamowanych, nie mial nic wspolnego z badaniami rynku itp.
Przecież mówiłem, że ukończyłem pomyślnie, czyli zaznaczyłem "żadne z powyższych". Czasami wolą "rozmawiać" z kimś z konkretnej branży, ale dzieje się to rzadko.
Nie byłoby tego gdyby nie poleceni, którym bardzo dziękuję No bo wiesz ja tasków w ogóle praktycznie nie dostaję.
A teraz mega wiadomość: 70 letnia teściowa zaliczyła 2 ankiety i sama zrobiła bonus checklistę I jeszcze koleżance pokazała w " co to klika "
Jak dobrze pójdzie to za poleconych będę miał klub emerytów