Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień
Sprawdź:
OW 0,85$, cos o jakichs zakupach. Jednak nie o zakupach, trudno powiedziec o czym ona wlasciwie byla. Pytali o sklepy, wymarzone wakacje, co mysle o wiarygodnosci roznych osob/zawodow. Najkrotsza ankieta ever... 1minuta, podziekowali za wypelnienie ankiety i zostalem z niej wywalony wtf.
@Makadamik podobno w profilu mozna zmienic dane raz na jakis czas.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2016 16:37 przez twardy.)
Raz na dwa miesiące, za 2 tygodnie będę mógł około zmienić dane z tego co się orientuje, ale wydaje mi się, że takiej okazji tak jak tej o przekąskach nie będzie
(18-01-2016 16:31)Makadamik napisał(a): Wiesz, ja dostawałem zaproszenia na te ankiety ale nie na maila tylko na clixAddon, tyle że z każdej mnie wywaliło na automacie, możliwe że nie mam podanej informacji na profilu takiej że mam dziecko, no nic, trzeba iść dalej dzisiaj przynajmniej 2 ankiety wpadły .
Nie wiadomo, od czego to zależy, naprawdę. Ja w profilu mam zaznaczone, że nie mam dzieci a ankiety zaliczyłem więc sam widzisz, jedna wielka loteria
(18-01-2016 16:33)twardy napisał(a): OW 0,85$, cos o jakichs zakupach. Jednak nie o zakupach, trudno powiedziec o czym ona wlasciwie byla. Pytali o sklepy, wymarzone wakacje, co mysle o wiarygodnosci roznych osob/zawodow. Najkrotsza ankieta ever... 1minuta, podziekowali za wypelnienie ankiety i zostalem z niej wywalony wtf.
(18-01-2016 16:33)twardy napisał(a): OW 0,85$, cos o jakichs zakupach. Jednak nie o zakupach, trudno powiedziec o czym ona wlasciwie byla. Pytali o sklepy, wymarzone wakacje, co mysle o wiarygodnosci roznych osob/zawodow. Najkrotsza ankieta ever... 1minuta, podziekowali za wypelnienie ankiety i zostalem z niej wywalony wtf.