Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jednorazowy zarobek 30zł w 3minuty, wypłata po 3 dniach.
(19-11-2016 22:22)Arivi napisał(a):
(19-11-2016 13:13)skibixd napisał(a): Ile czekaliście na kasę na koncie po zleceniu wypłaty bonusu?
Ostatnio zleciłem wypłatę 9 listopada na paypala i po skontaktowaniu się wczoraj z supportem i zadaniu pytania "czemu tak długo wypłacają?" odpisali, że mają problemy z paypalem i mogę czekać do 14dni lub wypłacić na konto w banku... w poniedziałek powinien dojść przelew. Normalnie to w trzy dni dochodziła kasa.
RE: Jednorazowy zarobek 30zł w 3minuty, wypłata po 3 dniach.
I co ze jest link... wykonasz to oni zarabia a Ty nie dostaniesz nic
Nie wiem moze ten button do realizacji nie przenosi do oferty i jest on "pusty" ?
W skrypcie widocznie tak maja ze jedynie moga usunac calkowicie oferte i bd ona calkowicie niewidoczna lub ukryc ale tego nie zrobili bo moze zapomnieli Podobno bedzie ona jeszcxe wznowiona wiec moze tego nie usuwaja czekajac na powrot