Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-05-2014 19:01)patulsky1337 napisał(a): T... to jest poradnik? Gdzie? W jakimś załączniku? Takowego nie widzę... to wygląda tylko jak prezentacja dwóch serwisów :_: Albo niech mi ktoś powie, że jestem ślepy.
boli cię fakt że napisałem o combo ?
to również może być traktowane jako poradnik
Nie. Nic takiego nie mówie. Takie połączenia są znane chodź nie wszystkie. Chodzi mi tylko o to, że po podaniu samego "combo" jak ty to nazywasz się nie zarobi. A dział poradniki chyba służy do tego by w tym pomóc.
I z całym szacunkiem ale nie traktuj moich postów jako hejtu tylko jako opinie.
spokojjnie dam kilka linków i opisze wszystko szerzej trochę później ;] jak widzę póki co ogarnia tylko 25% jak sprawnie na tym zarobić a większośc nie ma pojęcia jak dotrzeć do ludzi z U.S aczkolwik nie mogę dać stron , bo zleci sie tam po 20 osób i nici z unikalnych
(27-05-2014 10:50)takemymoney napisał(a): Konto premium, VIP nazwij to jak chcesz.
PS: To nie poradnik..
A widzisz gdzieś słowo "poradnik" ?
temat jest w dziale specjalnie dla poradników więc tylko takowe tematy powinny się w nim znajdować
temat w żadnym miejscu nie ma nic wspólnego z poradnikiem
jest opisem stron które są na forum
poradnik pomaga, prowadzi a w tym temacie ani porad ani żadnego prowadzenia doszukać się nie można