Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!

Autor Wiadomość
RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!
Sprawdź:
Gratulacje Smile
Przypominam ,że jeśli nie ma nikogo na live chacie możecie wejść na forum autosurfon.pl
Zazwyczaj jest tam ktoś kto odpowie na Wasze pytania dotyczące serwisu , chociażby na chacie Smile
RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!
niby serwis fajny , ale nie chce mi sie klikać tyle ;D
kurcze, mam pewna watpliwosc. przelalam pieniadze z PayPal na konto bankowe. w paypalu przy tej transakcji jest napisane "zakończono", a na koncie jeszcze nic nie ma. muszę zatem jeszcze czekać, czy coś wypełniłam nie tak i nalicza mi na PP oplate za zwrot (30zl)? SadSadSad
Zaczekaj 24h Smile Jeśli nie dojdzie kasa wyślij im zapytanie. Jeśli poszło na inne konto bankowe niż Twoje to ciężko bedzie odzyskać ale myśle ,że po prostu trzeba czekać Wink Oni wysyłąją przelewem zwykłym.
zakonczone = wysłane

teraz czekasz 2-3 dni
ile tam juz macie? Tongue
4zł, ale nie chce mi się klikać like Big Grin
Te like były fajne jak nie trzeba było ich potwierdzać... teraz to za długo trwa

hejza92, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
(27-05-2014 10:22)hejza92 napisał(a):  Te like były fajne jak nie trzeba było ich potwierdzać... teraz to za długo trwa
no właśnie Sad ale trochę to dla mnie zrozumiałe, bo niektórzy mogliby sobie radzić autoclickerami czy innymi taskerami, a w efekcie nawet nie wiedzieć, co lajkują. taki ruch jest kompletnie bezsensowny dla osób za niego płacących, bo promocja jest niemal zerowa.

kiedy będzie można zarejestrować się na autosurfon.com?
Od wczoraj jest coś nie tak z surf-em, wyświetlane reklamy są przerywane :/

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Wątek zamknięty