Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!

Autor Wiadomość
RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!
Sprawdź:
Wielu rzeczy nie można dodać a i klikać nie ma za bardzo w co...
RE: Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!
Troche tego jest xdd jeszcze na górze :http://i.imgur.com/kBI0yKi.png

Bez VPN
Autosurfon.pl - zarabiaj na Lubię to FB YT, TW, na wyśw. YT, autosurfie, poleconych!
U mnie jest podobnie samej zakładce facebook lubie strony mam do zdobycia około 1500pkt(1,5zł) , dodatkowo 5gr codzienny bonus, około 10gr autosurf i 5-10gr dziennie youtube. Dodgy
Poza tym 1zł za poleconego wymiata Heart

AUTOSURFON rządzi na dzień dzisiejszy Lol
neox w nocy ma byc dodane sporo stron
Proszę o przelanie na paypal 20 gr Smile
[email protected]
Proszę o rejestrację z refa, bo nie mogę za Chiny zdobyć poleconych Sad http://autosurfon.pl/?ref=5425
osoby ktore wbja jako moje refy po 50 wymianach maja u mnie 0.25 na pp
strasznie mało ofert, ale do 5zł dobiłam jakoś aby sprawdzić czy wypłacalni są Smile

oto dowód:

[Obrazek: autosurfon.jpg]
Ile się czeka na wypłate?
Jak PP to maks 24 godziny a jak konto bankowe to 3 dni maks raczej Smile
Dlaczego mam cały czas takie coś po zleceniu wypłaty ? :Wypłata oczekuje na wykonanie, prosze ustawić województwo w edycji konta na stronie głównej.

Ale już 5 razy edytowałem województwo w panelu i to cały czas się pokazuje .
Wątek zamknięty