Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj 3$+ dziennie poświęcając kilka minut na TwitchFollows!
Sprawdź:
Może coś popsuli z view ofertami, follow oferty działają normalnie. Swoją drogą, jakoś masakrycznie dużo tych view offers, wpadają po kilkanaście na godzinę. Dziwne...
Edit: wchodząc na streamerów, którzy wykupują te viewsy i porównując ich historię kanału, wyświetlenia się nie zwiększają. Obstawiam błąd na Twitchfollows
No i ilość osób online też stała, coś im te liczenie ludu nie wychodzi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2018 20:59 przez pawlosek.)
Sądze że nie ma co srać w gacie. Tym bardziej że oni wystawiając ten komunikat że można odswiezac minimum co dwie minuty trochę tak jakby sami przyznali mozecie walić na botach ile chcecie byleście nie zamulali serwera
Ja od wczoraj mam bana na swoje stałe ip,ale po zmianie wchodzę i konto działa normalnie wczoraj zleciłam wypłatę dziś doszła wiec można teraz napisać im o co chodzi
Pytanie do osób, którym nie działa TwitchFollows na VPS: Na jakiej stronie takowego kupiliście? Trzeba się dowiedzieć, których teraz należy się wystrzegać.