Pora wrzucić kolejny update przed startem:
Takie będą już chyba ostateczne naliczenia z ad packów:
Trzy rodzaje adpacków:
- paczka 10$ - naliczenie 2,5% dziennie - wypracowuje 110% ROI = $11
- paczka 25$ - naliczenie 2,25% dziennie - wypracowuje 115% ROI = $28,75
- paczka 50$ - naliczenie 2,0% dziennie - wypracowuje 120% ROI = $60
Limit dzienny wypłat: 300$ (co daje $9000 miesięcznie – całkiem możliwe, że wkrótce ten limit zostanie zwiększony, ale uważam, że i tak jest bardzo dobrze, dlaczego ? bo nie jest o mały dla liderów a jednocześnie kasa nie będzie tak wypływać z programu).
Dlaczego akurat ten a nie inny revshare zaczynam obecnie promować:
- wszyscy admini są bardzo transparentni i kontaktowi, nawet na FB można bez trudu z nimi porozmawiać,
- to ich pierwszy rev share więc startuja z czystą kartą
- w niedługim czasie grupa osób z Polski wybiera się do Londynu aby przeprowadzić kolejny tym razem bardziej poważniejszy wywiad z właścicielami
- nie będzie to "czysty: rev share bez produktów z zewnątrz - dostaliśmy informacje o programie partnerskim firm Amazon, Uswitch, Olympus, Domain.com, Digicel, Etihad Airways, z tymi firmami admini mają podpisać umowę i jeśli produkty tych firm zostaną sprzedane za pośrednictwem
TheAdsTeam to zarobek z tego ma być przydzielony do puli zarobkowej dla kazdego aktywnego użytkownika w zależności od ilośći posiadanych ad packów
- jest planowany program matrycowy coś na wzór Mx revshare i Futurenet a dzięki temu dłużej kasa będzie trzymana w systemie.
Na tą chwilę statystyki wyglądają następująco:
Postaram się prowadzić ten temat na wzór mojego tematu - FutureAdPro, więc ci co mnie znają wiedzą na co będą mogli liczyć jeśli dołączą do mojej struktury, oprócz oczywiscie rzetelnego wsparcia będzie także:
- instrukcje wideo, poradniki
- własną stronę biznesowa z gotowym opisem
TheAdsTeam z możliwością podpięcia pod własną domenę !
- gotowe strategie,
- dostęp do zamkniętej grupy na FB
- najświeższe informacje,
- wsparcie całego zespołu.
DO STARTU POZOSTAŁO TYLKO 6 DNI - ZACZYNAMY ODLICZANIE