Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(27-06-2016 00:51)loryn222 napisał(a): Nie mogę wypłacić na paypal , wyskakuje mi komunikat : Wystąpił błąd podczas zlecania wypłaty. Prosimy spróbować później.
Ten błąd pojawia się, gdy system wypłat nie może zalogować się do procesora płatności (paypal / perfectmoney / payeer) celem sprawdzenia, czy na koncie jest wystarczająca ilość pieniędzy, aby zlecić wypłatę w żądanej kwocie (jeśli nie, pojawia się komunikat "Wypłata w kwocie KWOTA nie może zostać zlecona w tej chwili za pośrednictwem NAZWA PROCESORA").
@edit
Zapomniałem napisać, że problem został naprawiony [nie zaktualizowałem danych do logowania na procesorach w skrypcie, a wczoraj wieczorem je wszystkie pozmieniałem]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2016 19:09 przez Kleju93.)
(29-06-2016 09:00)loryn222 napisał(a): Kleju93 - znowu jakieś problemy z wypłatami ? Wczoraj zleciłem i dziś też i obydwie są dalej Oczekujące .
Sprawdzam co zrobicie, jak będziecie musieli poczekać chwilę dłużej na wypłatę, ale już widzę, że jak dostajecie wypłaty, to nikt na forum się nie pochwali dowodem wypłaty, ale tylko jak ktoś musi poczekać 2 dni, to wielkie problemy są...