Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ArturG, muszę Cię zmartwić, ale ja nic nie zmieniałem...
W "Odbierz Twoje punkty" dane pojawiają się z opóźnieniem (po północy dnia następnego), tj. informacje o wyświetleniach z dzisiaj zobaczysz dopiero jutro.
Dziś wieczorem zostanie wprowadzona możliwość zakupu punktów w serwisie.
Za $5,00 (paypal/perfectmoney) będzie można otrzymać 20 000 punktów ($0,25 / 1000 pkt), a punkty można będzie wymienić na pieniądze w zakładce "wymiana punktów" po przeliczniku 1000 pkt = $0,30.
(27-05-2016 10:07)loryn222 napisał(a): ok Kleju , mam kupiony Pakiet Vip i aktywny , ale nie mogę wymienić bo wyskakuje że muszę mieć aktywny pakiet vip . No przecież jest aktywny .
Nie posiadasz aktywnego Pakietu VIP.
(27-05-2016 11:06)wiesiek napisał(a): pakiet VIP chyba w pełni się aktywuje o północy
Nowe Pakiety VIP, kosztujące $5,00 i dodające 20 000 punktów o wartości $6,00 aktywują się od razu po zakupie.