Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
chciałam zapytać o konto gold i wykup poleconych
czy na koncie gold też jak na koncie standard możemy wynajmować refali co tydzień czy też się ten czas skraca ?
(23-10-2013 12:38)serenity napisał(a): chciałam zapytać o konto gold i wykup poleconych
czy na koncie gold też jak na koncie standard możemy wynajmować refali co tydzień czy też się ten czas skraca ?
tego nie wiem - ja przed przed zakupem konta gold rozwijam swą siatkę poleconych.
(23-10-2013 12:38)serenity napisał(a): chciałam zapytać o konto gold i wykup poleconych
tego nie wiem - ja przed przed zakupem konta gold rozwijam swą siatkę poleconych.
ja już można powiedzieć mam tylu poleconych ilę chcę mieć by kupić gold
oczywiście posiadając gold będę kupowała kolejny - teraz zbieram na konto gol i brak mi tylko 35$ na paypal więc kwestia 2 tygodni myślę i moje zarobki na neo się podwoją
(23-10-2013 13:08)duzypawel napisał(a): graty wielu masz poleconych?
470 ale zwiększam ich ilość, plus zbieram na gold
na gold zarobki się podwoją wiadomo no i poleconych co tydzień więcej zakupię jeśli na gold też zakupy ich co tygodniowe są
coś mi się gdzieś obiło, że korzystnie jest mieć golda przy 1000+ poleconych ale to zależy w dużej mierze od jakości poleconych - ja sobie na bieżąco selekcjonuję tych co klikają ale dopiero do 100 dobijam
100 to już coś, teoretycznie jeżeli każdy wyklika co musi to masz 2$ dziennie na koncier standard. Ja dobijam do 100 na probuxie ale dużo osób nie klika i co chwilę wymieniam ich ;/
a czy umie ktoś odpowiedzieć na moje pytanie ?
( mam nadzieję, że to nie gafa z mojej strony, że cytuję sama siebie
Tak raz na tydzień. Jednak możesz dokupić do swojego konta GOLD dodatkowe usługi, które to skrócą. Jeśli kupisz np. pakiet ULTIMATE, możesz wynajmować poleconych raz na 4 dni
(24-10-2013 20:54)patulsky1337 napisał(a): Tak raz na tydzień. Jednak możesz dokupić do swojego konta GOLD dodatkowe usługi, które to skrócą. Jeśli kupisz np. pakiet ULTIMATE, możesz wynajmować poleconych raz na 4 dni