Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Poradnik [PORADNIK] Zarabianie Na Neobux. » Do kilkuset złotych miesięcznie.

Autor Wiadomość
RE: [PORADNIK] Zarabianie Na Neobux.
Sprawdź:
Bardzo ciekawy poradnik. Dowiedziałem się czegoś nowego i mam zamiar przetestować informacje zaczerpnięte z tego poradnika w praktyce.
Mam już 0,56$, jutro kupię refferale i zobaczymy jak to będzie szło. Mam nadzieję, że w 2 miesiące dojdę do progu 25-30 centów dziennie.
W 2 miesiące? Spokojnie... Na minijobach zarobiłem raz 2$... jednego dnia... na tym samym zadaniu Big Grin Nie wolno polegać tylko na refach, sami musimy też trochę popracować, żeby potem zbierać plony Smile
fajny poradnik tylko ref trzeba przedłużać po 30 dniach i tak gówno z tego mamy lepiej polecić neo koledze lub znajomych
@Up. Matma się kłania. Dużo czasu trzeba i systematyczności ale się opłaca.

Czy macie jakieś Mini Jobs do wykonania? Od 3 dni nic tylko coś po portugalsku ;/
@UP: Minijoby mogą się szybko pojawiać i znikać. Polecam zainstalować dodatek AdAlert, który powiadomi nas, kiedy pojawią się nowe reklamy i minijoby.

@2xUP: Pierwszy post- polecam dowody wypłat Smile Jednak coś z tego jest.
Mam AdAlert, bardzo dobra sprawa. Ale ogólnie słabo z CrowdFlower ostatnio.
Czytałem, że mają problemy w Stanach - dostali pozew za to, że płacą ludziom poniżej stawki minimalnej.
Dla chętnych - ponad 8k minijobs po 8c. Czas wykonania jak dla mnie - 2-3 minuty nie więcej.
1.Patrzymy jaka to firma.
2.Nie odpalamy odnośnika jaki nam daje task, czasem ciężko tam znaleźć info więc kopiujemy nazwę frimy/restauracji do google i dodajemy opcje szukania na Yelp.
3.Na Yelp jest całe info jakie potrzebujemy
4.Wypełniamy ankietę.
ciekawy poradnik bardzo ale nie da się ukryć, że chcąc tutaj w krótkim czasie do konkretnych zarobków trzeba zainwestować swoje pieniądze w zakup poleconych i zakup konta premium
ja poleconych już zbieram i myślę, że kwestiach 2-3 tygodni już do zakupu premium tylko z zarobków z poleconych Smile a zainwestowałam tylko i wyłącznie w refów Smile
bardzo dobry poradnik własnie od dzisiaj sie na nim od niego opieram Lol
Odpowiedz