Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-11-2015 12:39)mycelek napisał(a): Czy ktoś mógłby podać stawki ze zagranicznych leadów? Bo niestety strona: http://www.mylead.eu/global nadal nie działa..
Czy landing page są przetłumaczone w 100%? ostatnio próbowałem sprawdzić przez VPN to połowa strony była po francusku a druga połowa po polsku :/ Czy to przez to ze zmieniłem ip czy zawsze tak jest?
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć na czym dokładnie polega to zarabianie na Mylead? Za co można dostać pieniądze ? Na czym polegaja te leady? Bo tam są tzw. Programy aktywowalem jeden program byl reflink i dalem kilku osobom link, pojawily sie wyswietlenia ale jak zrobic aby były leady? I jak zarobic na tych poleceniach?
Z góry dziękuję, wiem jestem zielony w tym ale jak ktos wytlumaczy to będę bardzo wdzięczny