Sprawdź:
(24-04-2018 15:13)bithub napisał(a): 1. Mam około 7mln fanów na Facbeook zgromadzonych na 12 fanpage. Czy mogę ich użyć do promowania Waszych programów? Fan Page nie łamią regulaminu Facebook i nie naruszają praw własności podmiotów trzecich.
2. Jak zarabiać pozostają u Was anonimowym? Nie chcę podawać swoich danych. Czy jest możliwość wypłaty środków na portfel Etherum?
Cześć bithub,
1. Nie będzie z tym żadnego problemu - jeśli Twoje fanpage działają zgodnie z prawem, nie masz zamiaru organizować na nich fake konkursów, przekłamywać kosztu lub drogi do odebrania nagrody, to na pewno wszystko będzie okej

Są pewne modele monetyzacji, które nie są zbyt mile widziane na Facebooku (przykładowo, operatorzy nie lubią reklam usług Premium SMS na FB), lecz w naszej ofercie znajdziesz tak szeroki wachlarz form zdobywania pieniędzy, że na pewno będziesz zadowolony.
2. Dane, o które prosimy, wykorzystywane są jedynie do realizacji faktur. Nigdzie ich nie sprzedajemy i są u nas całkowicie bezpieczne. Wypłata realizowana jest poprzez konto bankowe lub PayPal. Na chwilę obecną nie oferujemy wypłat w kryptowalutach, lecz dziękujemy za propozycję

Musisz też pamiętać, że wymóg ten daje nam pewność, że wydawcy korzystający z naszych narzędzi, postępują w sposób w pełni legalny. Pomijając, że każdy zarobek poprzez sieci afiliacyjne należy rozliczyć z Urzędem Skarbowym.
W razie dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji,
zespół
MyLead.pl