Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wczoraj wieczorem wprowadzaliśmy drobne zmiany, które spowodowały problemy z funkcjonalnością panelu dla niektórych użytkowników. Problem został już rozwiązany
W przypadku podpinania filmu pod video locker muszę umieścić w stopce regulamin my lead? Jeśli strona jest anglojęzyczna to regulamin będzie się za granicą wyświetlał po agnielsku, lub czy jest gdzieś angielska wersja tego regulaminu? Filmy będą na mojej własnej stronie, a nie na youtube czy cda. W takim wypadku, żeby locker zadziałał pliki koniecznie muszą być w formacie mp4?
Nie pisz do mnie o porady, mentoring czy inne tego typu bzdury. Zarabiam sam i ty też zarabiaj sam!
Cytat:W przypadku podpinania filmu pod video locker muszę umieścić w stopce regulamin my lead?
TAK
Cytat:Jeśli strona jest anglojęzyczna to regulamin będzie się za granicą wyświetlał po agnielsku, lub czy jest gdzieś angielska wersja tego regulaminu?
Niestety na chwilę obecną locker nie obsługuje płatności zagranicznych, jednak zostanie to zmienione w najbliższym czasie
Cytat:Filmy będą na mojej własnej stronie, a nie na youtube czy cda. W takim wypadku, żeby locker zadziałał pliki koniecznie muszą być w formacie mp4?