Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie.

Autor Wiadomość
RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie.
Sprawdź:
epicclix najnowszy plugin wgrany, a i tak modified site script
scarlet-clicks też wysiadł

19kuba08, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2011.
(03-04-2016 14:50)19kuba08 napisał(a):  epicclix najnowszy plugin wgrany, a i tak modified site script
scarlet-clicks też wysiadł

epicclix trzeba czekać na kolejny update Smile
s-c http://sh.st/UrIxb
gptplanet woła o update pluginu
AKTUALIZACJA PLUGINÓW:

gptplanet, adzbazar, epicclix, epicbux, lexiad, legacyclix, clixblue - http://sh.st/Uk10S

wystarczy wkleić do rapideo i pobrać Smile

Co do adzbazar to pamiętajcie aby wpisać pin:

[Obrazek: WGFVkoT.png]
Zarejestrowałem na tych buxach i nic mi nie odpisujesz co dalej mój nick to paskal300 i pati309
Zarejestrowałem sie na buxach paru od Ciebie, również na Gokano.
Ten drugi link z giftami nie działa. Czekam na kod
(06-04-2016 22:43)helix napisał(a):  Zarejestrowałem na tych buxach i nic mi nie odpisujesz co dalej mój nick to paskal300 i pati309

Z tego co pamiętam to pisałeś do mnie dawno (miesiąc, dwa). Widocznie przypadkowo usunąłem od Ciebie wiadomość, a ty się nie przypomniałeś Smile

Jeżeli mogę prosić to podeślij mi nazwy tych buxow do których Ci jeszcze nie dałem kluczy.

(07-04-2016 22:38)Bazor napisał(a):  Zarejestrowałem sie na buxach paru od Ciebie, również na Gokano.
Ten drugi link z giftami nie działa. Czekam na kod

Podeślij mi na PW listę tych buxow i login do nich.
"Account with this site and username already exists " i tak we wszystkich nowo dodanych pluginach, co do cholery ???! Wszystko prawidłowo wpisuje bo nawet sie logowałem na stronie i działa
(09-04-2016 18:15)mintek14 napisał(a):  "Account with this site and username already exists " i tak we wszystkich nowo dodanych pluginach, co do cholery ???! Wszystko prawidłowo wpisuje bo nawet sie logowałem na stronie i działa

Dawno nie używałem CMC i ne mam tych nowych pluginów. Zaraz sprawdzę co jest grane Smile

edit.

u mnie wszytsko jest ok

Przy jakich dokładnie ci się tak dzieje?

helix wciąż czekam na listę Smile
Z tej nowej listy i starej się rejestrowałem a login to pati309 i paskal300 i nie wszystkie buxy chciały się otworzyć ale większości się zarejestrowałem
Wątek zamknięty