Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie.
Działa Wam może Buxvertise? Mi cały czas wyskakuje "bad login data" i jak próbuję się normalnie zalogować to strona ma zawiechę tak jakby strona była wyłączona.
U mnie to samo z littlebux, nie idzie nic wypłacić. Do wyboru jest tylko payza i wyskakuje błąd przy potwierdzeniu płatności. Nie mogę się zalogować na northclix, nie wyświetla mi się obrazek do weryfikacji, adblock posiadam ale na tej stronie jest wyłączony. Pomimo to dalej obrazka nie ma. Oprócz tego wszystko gra, nawet zleciłam kilka płatności.
(04-03-2016 11:21)chupakabra napisał(a): U mnie to samo z littlebux, nie idzie nic wypłacić. Do wyboru jest tylko payza i wyskakuje błąd przy potwierdzeniu płatności. Nie mogę się zalogować na northclix, nie wyświetla mi się obrazek do weryfikacji, adblock posiadam ale na tej stronie jest wyłączony. Pomimo to dalej obrazka nie ma. Oprócz tego wszystko gra, nawet zleciłam kilka płatności.
Wejdź na NorthClicks przez Microsoft Explorera/Edge, powinno zadziałać.