Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie.
Sprawdź:
(05-01-2016 16:43)gtakrawczyk napisał(a): Zarobiłem dziś jakimś cudem w cashnhits 340$ :DDDDDDDDDDDDDDDd. Problem tylko taki, że przy wypłacie jest takie coś: Payouts are Disabled as we are checking the accounts, please check back AFTER Sunday 8th of November 2015 - posted Friday 6th of November 2015. Więc czy ta strona to kolejny scam?
I właśnie konto mi zawiesili. Tyle w temacie
Zdecydowanie cachnhits to scam, od dłuższego czasu strona mi nie działa.
cashnhits mi odpisało, że niby im shakowali serwery i w przyszłym tygodniu ma wszystko wrócić do normy, na stronie to samo info mają. Może moje 340$ nie zginie, chociaż pewnie zwalą na hakerów ;p. komuś jeszcze na tym portalu wskoczyło dużo $$?
(07-01-2016 17:34)gtakrawczyk napisał(a): cashnhits mi odpisało, że niby im shakowali serwery i w przyszłym tygodniu ma wszystko wrócić do normy, na stronie to samo info mają. Może moje 340$ nie zginie, chociaż pewnie zwalą na hakerów ;p. komuś jeszcze na tym portalu wskoczyło dużo $$?