Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Clikersmulticliker - program, który zarobi za ciebie.
Hej, fajny temat, na większości stronach udało się zarejestrować, oczywiście z ref linków. Mam takie pytanie, może trochę głupie, ale wybaczcie jestem zielona w tym szerokim temacie jakim jest zarabianie w internecie. Chodzi o to, że jestem już zarejestrowana na kilku z podanych stron i czy jest sens usuwać te konta i tworzyć nowe z ref linków podanych tutaj? Jak myślicie będzie ban za takie kombinacje?
(04-01-2016 19:24)chupakabra napisał(a): Hej, fajny temat, na większości stronach udało się zarejestrować, oczywiście z ref linków. Mam takie pytanie, może trochę głupie, ale wybaczcie jestem zielona w tym szerokim temacie jakim jest zarabianie w internecie. Chodzi o to, że jestem już zarejestrowana na kilku z podanych stron i czy jest sens usuwać te konta i tworzyć nowe z ref linków podanych tutaj? Jak myślicie będzie ban za takie kombinacje?
Jeżeli usuniesz i założysz nowe to bana nie będzie, co innego jak nie usuniesz...
Wystarczy napisać do suportu i ci usuną (czasami możesz sama sobie usunąć jednym kliknięciem.
Zarobiłem dziś jakimś cudem w cashnhits 340$ :DDDDDDDDDDDDDDDd. Problem tylko taki, że przy wypłacie jest takie coś: Payouts are Disabled as we are checking the accounts, please check back AFTER Sunday 8th of November 2015 - posted Friday 6th of November 2015. Więc czy ta strona to kolejny scam?
I właśnie konto mi zawiesili. Tyle w temacie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2016 16:44 przez gtakrawczyk.)