Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Metizer ! NOWA KOPALNIA , HIT !

Autor Wiadomość
RE: Metizer ! NOWA KOPALNIA , HIT !
Sprawdź:
(13-02-2017 15:52)jolagoo napisał(a):  ja uważam że można jeszcze wchodzić szybko w rankingu Alexa rośnie coraz więcej przybywa ludzi szczególnie rusków a program płaci , wypłaty są z automatu natychmiastowe zainwestowany hajs wraca się po około 30 dniach

Wypłaty są akceptowane ręcznie przez administratora, niech nikt nie dostanie zawału o 3 w nocy, że wypłaty nie ma instant
ja robię codziennie wypłatę i mam za jakieś 5 minut na bitbay a robiłeś już wypłatę ? a jak płacisz na blockchain to masz po sekundzie wiec nie robi tego nikt ręcznie
(13-02-2017 16:22)jolagoo napisał(a):  ja robię codziennie wypłatę i mam za jakieś 5 minut na bitbay a robiłeś już wypłatę ? a jak płacisz na blockchain to masz po sekundzie wiec nie robi tego nikt ręcznie

Wypłaty robione w dzień też mam po chwili, na zlecenia robione w nocy (2-3) czekam do 8
Również tak uważam , dopiero sie zaczyna bujać , ape nie będę nikogo namawiał ! A co do moich hyip , ost wszystko na plus !
A możecie się Panowie pochwalić jakie macie ustawienie mocy "kopania"? W sensie na co ile %?
80% reszta na moc
(14-02-2017 21:53)Hopekk94 napisał(a):  80% reszta na moc

A ile masz GH/S?
Mamy już 8 stron na zarabiam , na grupach facebook aż trzeszczy od reklam metizera ! A dopiero 150 tys $ w wpłatach !
@up mało ważne
Ale powiem ci że ta strategia sie opłaca od 10 tys ghs +
Wbiłem za 0,0169 BTC, mam już 1808 GH/s więc dobije do tych 2000GH/s o lecę 105% btc.
Mają jakieś problemy z przyjmowaniem depozytów, wczoraj wrzuciłem i jeszcze nie dotarły na konto.

sircreed, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2016.
Odpowiedz