Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jak zakładać masowo konta na FB.

Autor Wiadomość
RE: Jak zakładać masowo konta na FB.
Sprawdź:
mi nie działa. Jakiekolwiek bym proxy nie wybrał nie mogę zrobić konta bez weryfikacji
Jakby ktoś wiedział jak zaradzic weryfikacji zaraz po utworzenia konta to mógłby się odezwać ; p
Zrobiłem temat ale został usunięty bo "było milion razy" tylko że było milion pytań o to a chyba żadnej odpowiedzi Tongue W każdym razie ja nic nie moge znaleźc..
Hmm, a jak wygląda sprawa geolokalizacji? wchodząc z tego samego ip (nie zmiennego) badz w moim wypadku mam dobry premium VPN wiec zmienne ip wchodzi w gre jak FB to traktuje? mam 20 kont a wchodze na kazde z tego samego panstwa i IP itp lub mam 20 kont a na kazde codziennie wchodze z innego IP z innego panstwa? Wink
Ja mam cyberghosta i jest tak samo jak w tej wtyczce, ciągle weryfikacja, mimo zmienionego ip nadal wyświetla fejsa po Polsku (przynamniej u mnie) jak wybieramy proxy lub vpn spróbujmy zmienić język w przeglądarce może to coś pomoże
Również mam ciągłe weryfikacje. Próbowałem 9 kont zrobić i wciąż to samo. Odstęp czasowy mniej więcej 20-30 minut. Ktoś coś?Smile

Edit. Poradziłem sobie już z weryfikacją ale mam problem inny. Nie przychodzi e-mail weryfikacyjny na kosz maila, więc zrobiłem normalnie e-maila na poczcie Smile
A weryfikacja wyskoczyło po wysłaniu prośby do 6 grup...
Kurwa na tym fejbugu nawet piernąć nie można. 2 dni temu dołączyłem w ciągu 1 dnia do 9 grup a 8 wisiało jeszcze nie zaakceptowanych, wczoraj nic nie robiłem a teraz wchodzę i godzinę temu blokadę na grupy dostałem. Co za kurwa pojebusy.
Koszmail.pl --> Nie przychodzi mi kod od FaceBook też tak macie?
(12-12-2014 20:52).::Nicko::. napisał(a):  Koszmail.pl --> Nie przychodzi mi kod od FaceBook też tak macie?

Mi dochodza normalnie.

Tez mam dalej problem z weryfikacja, probowalem juz wszystkiego, nic nie pomaga.
Jedyne wyjscie to leciec do sklepu po startery.
wrrr glupi fejsbuk Big Grin

sprobowalem zalozyc konto na drugim kompie, to samo ip, poszlo normalnie.
Na obecnym probowalem nawet na internet explorerze, z ktorego ANI RAZU nie korzystalem i weryfikacja.
wtf?
ktos wie gdzie facebook zapisuje dane dot. logowania z tego komp?
no niestety jest coraz trudniej tak konta założyć, zmienne IP nie pomaga, nic zostają startery tylko
Zgadzam się - trudność wzrasta. Wczoraj dostałem blokadę na grupy na koncie które napisało jeden post 4
Odpowiedz