Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Masowezapraszanie znajomych do polubienia fanpage
Dziwne jest natomiast to że u mnie na 4 k znajomych nie zaprasza wszystkich od razu... a gdy przejadę cała listę na dół aż skończy się rozszerzać i wpisaniu w konsoli skryptu to wyskakuje błąd i nie zaprasza nikogo ... jakaś rada ?
(19-02-2014 09:09)XantiuM napisał(a): Dziwne jest natomiast to że u mnie na 4 k znajomych nie zaprasza wszystkich od razu... a gdy przejadę cała listę na dół aż skończy się rozszerzać i wpisaniu w konsoli skryptu to wyskakuje błąd i nie zaprasza nikogo ... jakaś rada ?
U mnie na kontach do 2 tyś znajomych zaprasza pięknie bez problemu, a na tym gdzie jest 2,4k to wyskakuje błąd.
Możliwe, że powyżej 2k nie da się tego zastosować, ale to tylko moje podejrzenie. Może ktoś to sprawdzał?
Wszystko działa !! Trzeba jedynie przejechać z cała listą znajomych na sam dół !! to bardzo ważne i co chwile wyskoczy błąd ze skryptem kliknąć jedynie kontynuacje i działa !!