Wrzucę wam tutaj komentarz własciciela co do przyszlych planów LL i w którą stronę to zmierza który ukazał się na innym forum :
"Jest mi niezmiernie miło, że tyle osób nam zaufało. Napewno tego nie pożałujecie

Mamy świeże pomysły, które zamierzamy wprowadzić w życie. Wiem, że niektórym wysokość naliczeń nie odpowiada ale niskie naliczenia = ograniczona ilość wypłat z programu a nie ukrywam, że Marzec aż do końca będzie miesiącem wydatków. Teraz przedstawię Wam mój punkt widzenia, mniejsze zobowiązania na początku = potencjalnie większe naliczenia w przyszłości. Może nie wszyscy wiedzą ale większość napewno "kuma", że dawanie 20% dziennie jest zabójcze dla projektu długoterminowego. A chciałbym żeby LL chulał jak najdłużej a moi inwestorzy byli beneficjentami i kantora i procesora ( i kto wie co w przyszłości...

). Nie zamierzam zmarnować takiego potencjału jaki ma LL, pieniądz robi pieniądz. Nie chcę wam zdradzać za dużo informacji teraz ale w swoim czasie napewno większość powinna być zadowolona. Czas zweryfikuje moje słowa

Spokojnego weekendu!
Śpieszę z wytłumaczeniem dlaczego nie rozdaje miliona reklam za darmo + nie zrobiłem żadnych kamieni milowych.
Szybka kalkulacja:
8600 użytkowników * (9 reklam * 25 LP) = 1 935 000 LP
1 935 000 LP / 3100 = 624$
Na dzień dzisiejszy tyle leci w eter do darmowych użytkowników, a ostatnie 2 dni dawałem dwukrotność reklam aktywacyjnych.
Dając bonusy od X wyklikanych reklam podniósłbym zadłużenie programu (czego nie chcemy). Zamiast bonusów od wyklikanych reklam wolę dać większe naliczenia. Zdrowiej wyjdzie dla wszystkich."