Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry » Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry

Autor Wiadomość
RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry
Sprawdź:
co po chwila nowy problem

dobrze ze sobie zapisałem ile miałem lapów bo ciągle odejmowanie i dodawanie Rolleyes

czarny7777777, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
"Maintaince mode!" Aha
(16-03-2015 13:52)czarny7777777 napisał(a):  swap w pv był po 8 miechach gdzie wszyscy i tak wyszli na + po tym swapie beda pewnie ludzie stratni choc jak ktos miał głowe na karku to nie az tak bardzo (czyli rok dobry naliczen w zamian za swap ja tak wole niz klikanie bez konca na darmo nawet recy niema w normalnej formie wiec nawet na cos ekstra liczyc nie mozna ) oczywiscie mowa tu o pv a nie mtv

wiec jak mam wybierać czy wejść teraz po swapie do pv znowu(i dajmy miec mega naliczania a za rok swap to wole to niz LucreLab gdzie naliczania małe i nikt nie da gwarancji ze swapu i taj nie bedzie) ---wiem ze to tylko czyste spekulacje (ale też beda spekulować użytkownicy którzy nie maja nieskończonej kasy i gdzie zainwestują w sprawdzone pv czy w ll z niskimi naliczeniami choc z gwarancja braku swapu od kogos kogo nawet nie znaja ?)

zobaczymy

Ideą obecnego swapu i czasu po nim jest trzymanie stabilności przy nie wysokich naliczeniach i limitach. Żeby wejść do wyższych grup z tymi limitami będzie trzeba codziennie przez długi czas inwestować mniejsze kwoty i korzystać z mniejszych naliczeń. Więc będzie zarabianie nastawione teraz na wolniej ale dłużej. Nie liczyłbym zatem na mega naliczenia w PV no i nie porównuj programu w którym jest 100000 aktywnych userów i wielu inwestujących grube tysiące z programem, który ma 1 dzień nie licząc PL i zapowiedzi i jest w nim kilka tysięcy ludzi z których zainwestowała na razie tylko jakaś część.

[Obrazek: 320x50.png]
Pierwsza skromna wypłata na moim koncieSmile

[Obrazek: faxzid.png]
Glosy: Snaggy (+1)
Ile zainwestrowałeś i ile czasu zajęło zarobienie tego?

Opłaca się zainwestować 1$ ?Jak długo czasu aż zarobie?
z 1$ masz 1,49$ (bo 0,05$ idzie do sponsora) wiec sam sobie odpowiedz czy warto.
Poza tym na pewno nie dostaniesz tego w jednym naliczeniu
A w ilu naliczeniach?
zależy jak się ustabilzują naliczenia - może to być miesiąc, moze mniej moze wiecej.
Fajnie, nadal u mnie nie działa
Dziś w nocy serwis zostanie przeniesiony już w 100% na nowy serwer. Przenosiny zajmą pare godzin.
Wątek zamknięty