Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy
Sprawdź:
Polecam Yoij'jego Odpowiada na każde moje pytanie i stara się, aby moja wioska rosła w siłę! Jak na razie zaczynam, ale mam nadzieje że jakiś grosz szybko wpadnie
witajcie władcy miast w krainie goldentowns, też mam swoje skromne miasteczko od 2 miesięcy i mam wrażenie, że trochę źle się w gierce zaczyna dziać, spada liczba zapisanych ludzików dziennie, spadają ceny surowców rośnie koszt wydobycia golda nawet czasem do 25k każdego surowca, oraz spadający kurs gold/euro, czy moi współgracze nie macie takich odczuć odnoście tej gry?
(17-04-2014 19:00)fahamore napisał(a): witajcie władcy miast w krainie goldentowns, też mam swoje skromne miasteczko od 2 miesięcy i mam wrażenie, że trochę źle się w gierce zaczyna dziać, spada liczba zapisanych ludzików dziennie, spadają ceny surowców rośnie koszt wydobycia golda nawet czasem do 25k każdego surowca, oraz spadający kurs gold/euro, czy moi współgracze nie macie takich odczuć odnoście tej gry?
ja mam ale nie martw sie nie długo bedzie lepiej
zwróć uwagę gold/euro skup sprzedasz ;D cos jest tu nie tak kupno po 3 a sprzedasz po 5 to nie dziwne ?
co do surowców cały czas sie wąchają normalne
koszty wydobycie hmm jest taki problem ze duzo graczy wydobywa surowce za 128 -256 przez takich graczy wydobycie gold sie nie opłaca ale mozna trafić jeszcze na 6400 i 3200 wiedz nie jest az tak zle ;D jak ktoś potrafi kopać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2014 19:33 przez Yoji.)
Yoji z nadzieją w słowach
obyś miał rację, bo gra jest całkiem przyjemna i nie chłonie zbyt dużo naszego cennego czasu. Może to chwile wypalania się mojego "słomianego ognia" do tej gry