Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy
Mam male pytanie, po zrobieniu upgrade w ktoryms z surków dodaje automatycznie pracownika i na q2 mam dwoch pracownikow w jednym budynku. jakbym zwolnil jednego to pewnie bedzie tak ze surki beda szly jk na q1? wie ktos cos wiecej na ten temat?
wow wybudowałem kopalnie, ale zabrakło mi doń pracowników, więc zwolniłem z jednego tartaku(mam dwa) i wydobywam 0,02 złota na 24h
Mały wielki milioner
(11-09-2013 15:19)prymul1 napisał(a): Ile złota trzeba uzbierać, aby móc wypłacić? I na co się wypłaca?
Wypłacasz ile chcesz bo to handel złota pomiędzy graczami. Ludzie Ci płacą za złoto w euro. Paypal i Moneybookers królują ale są też Payza, Bitcoin i przelewy bankowe ale jednak to już przy większych sumach zapewne. Ludzie ustalają minimum. Aktualnie jest to 0,40 golda a stawka to 2,5 euro za 1 golda
(11-09-2013 15:35)sebens napisał(a): Tyle, że może przez rok uda Ci się uzbierać jakiegoś grosza
Jak się nie umie grać to się tyle zarabia. Trzeba inwestować swoje złoto w rozbudowę miasta i potem wypłacać a nie wypłacasz każdą sztabke złota i dziwisz się że prawie nic z tego nie masz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2013 16:43 przez Xzibin.)