Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 100 zł za rejestrację! Fundico - pożyczki społecznościowe
Teraz dostałem e-mail, że system wypłata tylko jak polecony zainwestuje min. 50 zł. Trochę słabo, ale mimo to się opłaca. Niestety nie rozumiem na czym polegać ma inwestycja, czy wystarczy, że złoże ofertę pożyczki tam?
Jak się podejrzewa przestępstwo to się zgłasza a nie publikuje. Nie zgłoszenie też może być karalne, do tego dane osobowe publicznie pokazywane,... Bawić się w detektywa to z głową a nie
Jak się podejrzewa przestępstwo to się zgłasza a nie publikuje. Nie zgłoszenie też może być karalne, do tego dane osobowe publicznie pokazywane,... Bawić się w detektywa to z głową a nie
Haha nawet nie wiedziałem, że to o Tobie :-D Po prostu wkleiłem bo temat był Fundico :-)
Haha nawet nie wiedziałem, że to o Tobie :-D Po prostu wkleiłem bo temat był Fundico :-)
O mnie? NIE o mnie. Czemu o mnie? Bo skomentowałem?
Coś Ty. Ja od nastu lat w tej branży i nie bawię się w wyłudzenia.