Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-08-2012 22:59)Diqtion napisał(a): Kto Ci tak pisze, Polacy?
Polakom to chyba wogóle odemnie nie zlicza bo bawiłem się troche w kłamstewka to wszyscy pliki mieli a kasy 0. Zagranicznych komentarzy miałem 3 na blogu, że nie działa a pobrali -,- Jak pisałem mam dziennie 100+ wyśiwtlen bloga a 0 wchodzi ;/
Jeżeli już coś to ktoś wypełni ofertę, a pliku nie dostanie. Nie ma opcji, żeby oferty nie wypełnił, a dostał plik. Nie ma takiej możliwości w ogóle. O ofertach dla polaków było pisane setki razy i kolejny raz wałkował tego nie będę, a 100 wyświetleń bloga to i tak mało na pobrania
(09-08-2012 09:26)blancik100g napisał(a): Polakom to chyba wogóle odemnie nie zlicza bo bawiłem się troche w kłamstewka to wszyscy pliki mieli a kasy 0. Zagranicznych komentarzy miałem 3 na blogu, że nie działa a pobrali -,- Jak pisałem mam dziennie 100+ wyśiwtlen bloga a 0 wchodzi ;/
Gratuluję.
Ja odchodzę od zmysłów co, jak i gdzie dawać ale się nie poddaje może mi się też uda tym bardziej iż ludziki odwiedzają nie wiem jakim cudem mojego bloga. Ale i tak większość zawdzięczam Diqtion'owi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2012 12:53 przez Max998.)