Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wszystkie e-maile zostały odpisane tak jak obiecałem, wracam 4 sierpnia i wtedy wszystko wraca do normy (włącznie z LiveChatami) tak jak pisałem. Gdyby pogoda się nie trafiła, na pewno chociażby z nudów odpiszę na część wiadomości w tygodniu, ale ten mój tryb offline, tak dla bezpieczeństwa wpisany
Ok od jutra wraca livechat, na e-maile już sukcesywnie odpisuję. Teraz 2 tygodnie wszystko w normie później znów znikam na tydzień, ale spokojnie e-maile będę odpisywał codziennie, dam potem znać co i jak dokładnie.
@Seever, odpisane.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2014 23:13 przez Diqtion.)
Dawid, wysłałem Ci email Już kiedyś razem współpracowaliśmy, mam nadzieję ,że teraz będzie lepiej, oczywiście gorąco polecam - nic lepszego nie znajdziecie, ja szukałem długo, a teraz to dopiero doceniłem .
Na frekwencję nie narzekam. Nie mogę dopasować się tylko i wyłącznie pod osoby uczące się od 8 do godzin popołudniowych. Są i takie potrzebujące godzin porannych. Poza tym livechat to tylko dodatek, email był i będzie główną formą kontaktu.