Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!

Autor Wiadomość
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Sprawdź:
e-mail poszedł, w sumie może trochę niechlujny.Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz Big Grin
Z pomocy postaram się skorzystać i ja zobaczymy czy i mi się uda Smile
Pozdrawiam
[Obrazek: logo.png]

Nowa wersja zarabiamyprzez.net została właśnie wdrożona. Teraz wszystkie informacje macie pod ręką, szczególnie nowi, którzy zawsze mieli problemy z doczytaniem ważnych szczegółów na temat chociażby form kontaktu. Dla wygody po lewej macie menu, które przerzuci Was do danej sekcji na stronie, jeżeli więc chcecie dostać się prosto do kontaktu, czy livechat kliknijcie tylko odpowiednią ikonkę.

Została również zaktualizowana wersja livechat, teraz nie powinno już być żadnych błędów, postaram się również o nową szatę graficzną tego małego okienka dostosowaną do nowego wyglądu strony. Jeżeli zauważycie jakieś błędy dajcie znać. Formularz kontaktowy był testowany na kilku komputerach, ale gdyby nie działał piszcie bezpośrednio na e-mail i dajcie mi o tym znać.
Glosy: fastrets (+1), Wiktor220 (+1), alizen (+1), duzyBOB (+1), Zarobiony_Koles (+1)
RE: Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!
"Jeśli ktoś mówi Ci, że pieniądze szczescia nie dają... musiał nie mieć ich wystarczająco DUŻO" sam to wymysliles? bo tekst genialny a pierwsze o tym słysze Wink
Glosy: Karczu (+1), Diqtion (+1)
Mail poszedł, czekam na odpowiedź. :-)
Glosy: Diqtion (+1)
Zacząłem pisać z Diqtion'em jakiś tydzień temu i naprawdę lepszego mentora nie można mieć Tongue Wszystko na spokojnie wytłumaczy, bez spiny, jak co poniektórzy. A jak napisze, to od razu rozumiesz, prosto, łatwo i przyjemie Huh Polecam

mlodyyoker, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
Wysłałem e-maila, czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że będzie mi się miło z Tobą rozmawiało i pracowało Big Grin
Również polecam wszystkim, na luzie i bez problemu wytłumaczy, odpowie na pytania... Dzięki Dawid! Wink
E-mail wysłany , myslę że mi jakos pomozesz Smile
e-maile poszły Wink
Wątek zamknięty