Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak tam czy z pomocą kolegi da się coś tu jeszcze wyciągnąć, biorąc pod uwagę iż jestem kompletnym laikiem. Szczerze mówiąc nie chce mi się czytać wszystkich 67stron, więc tak pobieżnie je tylko przejrzałem i nie zobaczyłem nikogo kto by na początku był kompletnym laikiem i później zarabiał ładną kasę... Oczywiście maila już napisałem, ale chce wiedzieć czy warto poświęcić trochę czasu z życia czy raczej mała szansa na sukces?? Oczywiście nie mam zamiaru negować tutaj chęci, wiedzy, umiejętności czy dobrej woli kolegi Diqtiona. Pytam w celach czysto informacyjnych
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2013 14:23 przez mypy.)
(25-12-2013 14:19)mypy napisał(a): Jak tam czy z pomocą kolegi da się coś tu jeszcze wyciągnąć, biorąc pod uwagę iż jestem kompletnym laikiem. Szczerze mówiąc nie chce mi się czytać wszystkich 67stron, więc tak pobieżnie je tylko przejrzałem i nie zobaczyłem nikogo kto by na początku był kompletnym laikiem i później zarabiał ładną kasę... Oczywiście maila już napisałem, ale chce wiedzieć czy warto poświęcić trochę czasu z życia czy raczej mała szansa na sukces?? Oczywiście nie mam zamiaru negować tutaj chęci, wiedzy, umiejętności czy dobrej woli kolegi Diqtiona. Pytam w celach czysto informacyjnych
Nie znam osoby który by Diqtiona nie polecała.
Jeśli nie wierzysz w sukces i wydaje ci się że nic na tym nie wyciągniesz to popatrz na moją sygnaturę - zrobiłem tyle w pierwszy miesiąc na PPA a jestem przeciętniakiem i często w siebie po prostu nie wierze.
Dałem radę to ty też dasz radę.
Zagryźć zęby i zapier...
Minął mi pierwszy tydzień nauczania u kolegi Digitiona. Faktycznie bardzo przyjazny człowiek Aktualnie mam 250 wyświetlen boga i dziennie jakos dużo ich nie wypada, z czego prawie połowa z polski:/ po jakim czasie wy zaczeliscie coś wyciągać?
Do PPA przysiadlem tak na powaznie od sierpnia, wtedy zakupilem domene i hosting. Efekty dzieki Dawidowi bylo widac dosc szybko bo zaczely sie pojawiac pojedyncze pobrania coraz regularniej od sierpnia. A w tym momencie jest juz naprawde dobrze i licze na wiecej Jednym slowem dobrze mnie Dawid wprowadzil w swiat PPA za co jestem mu bardzo wdzieczny
Zacząłem w tym miesiącu (14 grudnia konkretnie). Jestem bardzo zadowolony z jego pomocy, gdyż jestem laikiem, a on mi wszystko dokładnie tłumaczy . Jest bardzo przyjazny i miły. Polecam!