Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mały projekcik, który miał być prywatny, ale po wielu e-mailach postanowiłem go trochę rozbudować.
Wszystkie informacje na ten temat + opis funckjonalności znajdziecie tutaj: http://zarabiamyprzez.net/firefile-url-shortener/
Mam pytanie odnośnie zakupu domeny: czy musi to być az.pl czy mogę kupić gdzie indziej? Pytam ponieważ mam problem z zakupem domeny na az.pl, gdy przechodzę do płatności i wszystko akceptuje wywala mnie do strony głównej i pokazuje jakiś chory błąd. Nie pobiera kasy z konta a gdy wchodzę drugi raz żeby kupić, to kosztuje nie 12zł, tylko ponad 30
Kupowałeś już wcześniej kiedyś domenę w AZ.pl? Jeżeli tak to dlatego cena skacze do 30, jeżeli nie pisz do nich na chat na pewno z tym pomogą i nie musi być to AZ, GoDaddy.com czy OVH.pl, albo jakakolwiek inna, gdzie cena będzie Ci odpowiadała