Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiamy w FireCash z Diqtion'em!

Autor Wiadomość
RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Sprawdź:
Jeżeli mam już konto to mogę do ciebie napisać. Wcześniej już zarabiałem u Was.
Odp: RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
(01-04-2013 17:12)Szaman1644 napisał(a):  Jeżeli mam już konto to mogę do ciebie napisać. Wcześniej już zarabiałem u Was.

"To wszystko? Tak tylko tyle! Wcale nie oczekuję rejestracji w reflinka, jeżeli już masz konto w FC i zarabiasz - chętnie pomogę zwiększyc Twoje zarobki!! "

Cytat z pierwszego postuWink

Wysłane z mojego GT-I9001
Glosy: Diqtion (+1)
Konta na FC już założyłem. Pisałem wcześniej do Ciebie Diqtion. Jakieś rady/wskazówki dla totalnie początkującego ?

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Odp: RE: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
(02-04-2013 08:07)Klin napisał(a):  Konta na FC już założyłem. Pisałem wcześniej do Ciebie Diqtion. Jakieś rady/wskazówki dla totalnie początkującego ?

Pisz na maila. Ja byłem całkowicie "zielony" jeżeli chodzi o PPA, a Diqtion ładnie mi wszystko wytłumaczył. Co prawda nadal jestem początkującym, ale już z jakąś wiedzą.

[Obrazek: marzec.png]
Rekordowy Marzec!
20 200$ w 31 dni - Jesteście Niesamowici!
WPIS: http://zarabiamyprzez.net/podsumowanie-marca/
Glosy: KsL (+1), Ty27mek (+1), Matheo249 (+1), Matty094 (+1), Maximus12 (+1)
Z NIECIERPLIWOŚCIĄ czekam na email zwrotny LolBig Grin
Ja pisałem z tydzien albo i lepiej i żadnej odpowiedzi...
E-mail: [email protected]
Odp: Duża Kasa W FC? Tylko Z Diqtion'em!
Czytajcie temat i ogłoszenia na blogu.
Post z poprzedniej strony:

(01-04-2013 17:05)Diqtion napisał(a):  Jeżeli do 48h ktoś nie dostał odpowiedz (co było by dziwne, bo do 48h teraz cały czas odpisuję maxymalnie) - wyślijcie wiadomość raz jeszcze.

(02-04-2013 16:45)patryk0407 napisał(a):  Ja pisałem z tydzien albo i lepiej i żadnej odpowiedzi...
E-mail: [email protected]

Nie wiem, czy próbujesz pokazać, że niby nie odpisuję, czy piszesz całkiem serio, ale ja wiadomości ze skrzynki nie usuwam i nie mam ani jednego e-maila otrzymanego z adresu [email protected], więc to na pewno nie moja, a Twoja wina, nie wiem może pomyliłeś adresy, jakaś literówka, czy coś w tym stylu.
Gz ! Oby tak dalej !
Wątek zamknięty